FAQ

Waar?

De Hallen Studio’s, direct naast de Foodhallen, Hannie Dankbarpassage 18, Amsterdam

Wanneer?

Zaterdag 24.6.23 van 10 tot 18 uur – Zondag 25.6.23 van 10 tot 17 uur

Hoe kom je daar?

In De Hallen is een grote fietsenstalling waar je gratis gebruik van kunt maken. Je kunt deze google maps link gebruiken om de beste weg naar het Festival te vinden.

DIY Stations & Workshops

De doe-het-zelf-stations worden aangeboden tijdens de openingstijden (tenzij anders vermeld), sommige zijn gratis om aan deel te nemen en voor sommige heb je een of twee Jitons nodig. Voor de workshops moet je van tevoren een kaartje kopen. Alle Workshop tijden en data worden hier aangekondigd. Tickets zijn verkrijgbaar tot 1 uur voor de workshop. Als er nog vrije plekken zijn, kun je die ook op het festival krijgen. Kom gewoon naar de ticketbalie bij de ingang.

Hoe reserveer ik mijn plaats voor de workshops?

Met een workshop ticket kun je van tevoren een plaats reserveren voor twee workshops. Om dit te doen log je in met het account waarmee je de tickets hebt gekocht en ga je naar de Workshops page. Je ziet dan de optie “DEELNEMEN” onder elke reserveerbare workshop.

Tickets & Jitons

Tickets en Jitons worden online en ter plekke verkocht. Jitons kosten tijdens het festival 3 euro per stuk, online kun je 20 procent besparen. Tickets voor volwassenen kosten 9 euro en zijn inclusief 1 Jiton voor een drankje of een doe-het-zelf-station. Je kunt de Jitons gebruiken voor doe-stations en activiteiten. Het aantal benodigde Jitons hangt af van het materiaal en dergelijke van de doe-opdrachten.

Kunnen kinderen deelnemen aan een workshop met een kinderticket?

Afgezien van de doe-het-zelf-stations is een Festival & Workshop Ticket nodig om toegang te krijgen tot de workshops. We hebben echter een speciale voorziening voor kinderen: zij kunnen zich aansluiten bij iemand met een Festival & Workshop Ticket en samen deelnemen aan de workshops.

Kinderwagen enz.

We voorzien enkele plaatsen voor kinderwagens, maar de plaatsen zullen beperkt zijn en we kunnen geen plaats garanderen voor je kinderwagen/kinderwagen enz.

Eten en drinken

Er is drank en eten op het festival.

Garderobe

Er zal een kledingkast beschikbaar zijn.

Luiertafel

Er zullen aankleedtafels zijn bij de toiletten.